FSC/PEFC gecertificeerd
Showroom
Restauratie
Levering aan particulieren
Onderhoudsgarantie mogelijk
Kleinschalige nieuwbouw/renovatie
Grote seriematige nieuwbouw/renovatie
De aangesloten timmerfabrieken willen met de SGT-garantie meer zekerheid geven aan de opdrachtgever/eindgebruiker. De meerwaarde zit niet alleen in het geven van garantie maar ook in controles op de bouwplaats van de werkzaamheden die buiten het gecertificeerde proces van de timmerfabriek vallen. Dit is een service die bij de SGT-garantie hoort en preventief werkt om potentiƫle schades te voorkomen.

Daarnaast worden ook correcte en volledige verwerkings- en onderhoudsvoorschriften meegeleverd met de producten. Dit zorgt ervoor dat het product met de juiste materialen wordt afgewerkt op de bouwplaats. Denk hierbij aan de juiste kwaliteit verf die op de bouw moet worden aangebracht en sterk medebepalend is voor het toekomstig onderhoud.

De aangeslotenen streven continue naar kwaliteitsverbetering van de producten en processen zowel in de fabriek als ook op de bouwplaats. Daarmee geven de aangeslotenen de opdrachtgever/eind-gebruiker een aanzienlijke meerwaarde, die dus verder gaat dan een goed product alleen.
© 2020 Stichting Garantie Timmerwerk HomeSitemapDisclaimerContact
Meer informatie
Wachtwoord vergeten?